Şanlıurfa'da bir çok vatandaşlar fırıncıların lahmacun pişirme metodundan memnun değil. Hamurun gereken kıvamda pişmemesi, iyi açılmaması, bazı bölümlerinin yakılması gibi bir çok şikayet var.
Bazı şatırlar (Ocakçı) ise bu konuda oldukça iddialı. Onlardan biri de Suruç/Aligör'ün Mehmet ustası.
Suruç gazetesinde yer alan habere göre, Mehmet usta ise bu konuda adeta marka haline gelmiş durumda. 'Lahmacunu benden daha iyi pişiren kimseyi tanımam' diyen Mehmet usta, şu yorumu yapıyor:
'Havalar çok sıcak. Ocağın başı daha da sıcak. Ancak biz yine de işimizi özenle yapmaya çalışıyoruz. Çıtır çıtır bir lahmacun mayasız hamurla olur. Pişirirken altı hamur bırakılmamalı, gür ateşin önüne atılmamalı İşimizi aşırı sıcağa rağmen özenle yapmaya çalışıyoruz, müşterilerimiz memnun oldu mu teşekkür etti mi biz de memnun ve mutlu oluyoruz.''
Yorumlar
Kalan Karakter: