Kağızman ilçesinde vatandaşların geçim kaynaklarından biri olan kayısının hasadına başlandı. Toplanan kayısı başta İstanbul, Ankara, Bursa, Trabzon olmak üzere çeşitli illere gönderiliyor. Kağızmanlıların şekerpare ve abrigoz cinsi adını verdiği kayısılar, ilçe ekonomisine önemli katkı sağlıyor. Kağızman kayısısının hasadının başladığını ve pazarlarda yerini aldığını ifade eden üreticiler, Kağızman kayısının Türkiye’nin en lezzetli kayısısı olduğunu belirttiler.
Kağızman kayısısı pazarlarda yerini aldı
Kars’ın Kağızman ilçesinde toplanan kayısılar pazarlarda yerini almaya başladı.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: